Våra tränare

Andreas Waldh

PGA Professional / Senior Instructor

"Hur kan jag spara två slag imorgon?"

Det var frågan Andreas ställde och fortfarande ställer sig när han tränar sig själv eller andra spelare. Svaret kan finnas i tekniken, fysiken, mentalt eller taktiskt. Andreas spelade som professionell under tio år, lite överallt i världen. Hans styrkor var strategi och bra puttning. Andreas har tio års erfarenhet som tränare och har haft förmånen att träna europatourvinnare på både dam- och herrsidan.

Andreas jobbar 50 % som instruktör på klubben och 50 % som tränare på NIU golfgymnasioum i Landskrona.
Ansvarsområden: Juniorelit och golfresor.

Tim Wingårdh

PGA Professional / Instructor

"Jag vill hjälpa dig till roligare golf – Visst är det roligare att spela bra golf?"

Tim är en kille som spelat golf större delen av sitt liv på Vasatorps GK. Han har växt upp kring elitspelare och människor som delat med sig av kunskap och förståelse för svingen och spelet på banan. Tim är otroligt hungrig på att dela med sig av all kunskap till er som tar lektion samtidigt som han vill lära sig allt inom verksamheten.

Tim jobbar 100 % på klubben.
Ansvarsområden: Golfklubbor, custom-fitting, företagsevent och guldmedlemmar.

Linnéa Friskman

PGA Professional / Instructor

”Utveckla din golf – utvecklas som person!”

Ett av Linnéas mål som instruktör är att leverera en golfupplevelse som förutom utveckling i golfspelet även leder till personlig utveckling. Hon är utbildad socionom och har haft uppdrag för Svenska Golfförbundet. Hon kommer från Gävle och har spenderat stora delar av sin uppväxt på Gävle GK. Förutom golf har hon ägnat mycket tid åt bandy på elitnivå och har vunnit SM-guld med Sandvikens AIK.

Linnéa jobbar 100% på klubben.
Ansvarsområden: Junioransvarig.

Lina Svensson Lagergren

PGA Trainee / Instructor

"Håll dig ung i sinnet och kroppen, spela så mycket golf du kan så länge du kan"

Lina är en tjej som vill dela med sig av sin passion och kärlek för golf, för henne är det inte bara en sport utan en livstil. Hon utbildade sig till civilekonom på amerikanskt universitet samtidigt som spelade golf för skollaget under 4 år. Hon kommer ursprungligen från Malmö, men har spenderat största delen av sin uppväxt på Gotland och i Åhus, då på Gumbalde GK och Kristianstads GK i Åhus.

Lina jobbar 100% på klubben från april till och med september.
Ansvarsområden: Nybörjarutbildning.