Lektioner

Är du intresserad utav att få individuell hjälp med ditt golfspel är kanske privatlektioner ditt val. Bokning av lektioner kan du göra i receptionen/shopen, online via bokningslänken eller kontakta tränaren direkt via telefon eller mail. Välkommen att träna med oss på Vasatorps Golf Academy!

Lektioner
Typ Pris Medlemspriser *
25 min - 1 pers 435:- 403:-
50 min - 1 pers 750:- 694:-
25 min med TrackMan 450:- 417:-
50 min med TrackMan 850:- 740:-

* Som medlem i Vasatorps GK har du 7,5% rabatt på lektioner!

Golfpaket
Vi erbjuder dig att köpa olika värdepaket som gå att använda till alla aktiviteter vi erbjuder.

Värdepaket Pris Värde Rabatt
Lilla värdepaketet 1460:- 1740:- 16%
Mellan värdepaketet 3680:- 5220:- 29%
Stora värdepaketet 5300:- 8700:- 39%

Som medlem i Vasatorps GK har du 7,5% rabatt. Rabatten på lektioner får du när du bokar din lektion!

Våra tränare

» länk till våra tränare

Teknologi vid lektioner
Vi använder oss av den senaste teknologin för att säkerställa att det råd vi ger dig är 100% korrekt. Fråga efter någon av dessa hjälpmedel när du bokar din lektion:

• V1 videoanalyssystem - där vi kan se vad du känner.
  • TrackMan - den senast radarteknologin som avläser allt som händer i bollflykt och träffögonblick.
  • SAM´s Putt Lab - radar som berättar exakt vad din putter gör i din puttrörelse.
  • K-vest - ger 3D-biofeedback på hur effektiv din golfrörelse är.

Custom Fitting

Alla ser olika ut och svingar olika, därför är det viktigt att dina klubbor är anpassade efter just dig och din rörelse. Vi använder oss av svinganalysprogrammet V1 och radarn TrackMan som ger oss all viktig information om din sving, din klubbhastighet, bollens spinn, klubbans infallsvinkel, bollens utgångsvinkel, klubbans svingspår, slagets längd och riktning. Allt för att vi under 50 effektiva minuter ska hitta precis rätt klubbor anpassade för just dig och ditt spel.

Custom Fitting kostar som en vanlig lektion.

Som medlem i Vasatorps GK har du 7,5% rabatt på lektioner och utrustning!

Spellektion
Våra spellektioner är över 9 hål (2 tim) och innefattar både golfspel och strategi. En viktig ingrediens för att ta dina slag från rangen till banan och börja generera resultat när det verkligen gäller.

120 min 1 person 1200:-
120 min 2 personer 750:-/person

Grupplektioner
Att träna tillsammans i grupp är nyttigt men framför allt väldigt roligt. Ni väljer själva vilka delar av spelet ni vill träna på; sving, bunker, chip, pitch eller puttning. Ni kan vara mellan 4-10 personer men tänk på att boka in flera tillfällen om ni vill träna olika delar av spelet, t.ex. en timme svingträning och en timme pitchträning.

Vi kan givetvis, helt efter era önskemål, skräddarsy ett schema som löper över flera tillfällen med t.ex. en timmes träning i veckan.

60 min 4-6 pers 225:-/person
60 min 7-10 pers 175:-/person

Introduktionskurs
Inga onödigt långa Gröna Kortet-utbildningar behövs för att komma igång med golf på Vasatorps Golfklubb. Vår introduktionskurs omfattar 10 timmars undervisning och därefter är du redo att spela pay-and-play på våra 9-hålsbanor. Du betalar för varje spelad runda och behöver inget medlemskap.

10 timmar 8-20 pers 2200:-/person