Vasatorp Golf Academy

Under namnet Vasatorp Golf Academy har vi samlat hela klubbens instruktionsverksamhet!

Studion
Vår GOLFSTORE STUDIO är utrustad med TrackMan, en avancerad launch monitor, tablets för filmning av sving och lektion som sedan mailas till eleven. Dessutom finns ett stort utbud av fitting-utrustning, detta för att kunna hitta exakt den utrustning som får ert golfspel att bli så mycket enklare!

Våra pros svingtekniska kunskap i kombination med grundlig fackkunskap ger er garanterat grunden för bra golfspel. En perfekt miljö för lektioner, träning och inte minst en riktig Custom Fitting Lesson™. Vid köp av ny utrustning, konsultera din pro, så du är säker på att du får rätt utrustning för ditt spel och dina ambitioner. För det är detta som Golfstore Flagship Stores handlar om – att hjälpa dig att få ännu roligare på banan.

Vasatorps Golfklubbs tränare: Andreas Waldh, Tim Wingårdh och Linnéa Friskman.

Välkomna till oss!

Vasatorp Golf Academy