Vasatorpsmatchen 2017 by DIL Konsult

Här finns all information om Vasatorpsmatchen samlad, kontaktlista, resultatrapportering mm.

VASATORPSMATCHEN 2017 by DIL Konsult

18 hål singel matchspel/stege med reducerad hcp till 3/4 av spelhcp*.

Under en tvåveckorsperiod skall matchomgången spelas på någon av Vasatorps banor. Kontakt sker av spelaren som står överst, denne avgör även beslutet om banval om spelarna inte enas. Kontaktuppgifter till motståndaren kommer finns i tävlingsutskicket. Tee herrar 57, damer 51 på TC alt herrar tee 58 och damer 47 på Classic Course gäller. Anmälan sker på golf.se eller i golfterminalen.

Segraren skickar resultatet till receptionen som uppdaterar hemsidan. (Resultatskylten i receptionen försvinner.)

*Förklaring av reducerat spelhcp: Ta fram båda spelarnas erhållna slag enligt slopetabell för korrekt bana och tee. SEDAN reduceras de erhållna slagen till ¾ och SEDAN subtraheras värdena för det slutliga antalet slag som den med lägre handicap ska lämna.

Resultat uppdaterade 20170524, kl. 13:11.