Vasatorps app

I vår strävan att uppnå målsättningen Skandinaviens bästa golfupplevelse så har vi utvecklat en skräddarsydd Vasatorps-app speciellt för våra medlemmar.

Appen finns för både Apple- och Androidtelefoner och är ett praktiskt sätt för medlemmar att utföra de mest frekventa uppgifterna, kontrollera din handicap, boka eller registrera en runda. Dessutom innehåller appen ditt medlemskort så att du alltid kan ta del av medlemsförmånerna på klubben.

Viktiga nyheter visas också i appen och du har alltid klubbens senaste uppdateringar framför dig, direkt i mobilen. Vi har till och med utvecklat ett alternativ för direktmeddelanden som låter klubben kommunicera den allra viktigaste informationen.

Appen kommer fortsätta att utvecklas ytterligare för att försäkra att vi får med så mycket funktionalitet och bekvämlighet som möjligt för att förbättra medlemsupplevelsen.

För att ladda ner appen, sök på "golfappen" i din mobilaffär (eller använd länken nedan!) och ladda ner den från Link Mobility.