Bokningsformulär för Top Nordic Golf

Med stor glädje kan vi presentera en växande grupp bestående av ledande golfklubbar i Norra Europa, Top Nordic Golf. Som medlem får du tillgång till en lista på golfanläggningar som ömsesidigt delar utbytet att spela på varandras banor utan kostnad.

För att enkelt planera ett besök på en Top Nordic Golf-klubb, gör så här:

• Förbokning sker ENDAST via detta formulär på Vasatorps hemsida.
  • Bokas spel på annat sätt kommer full greenfee att krävas och kommer inte kunna justeras vid ankomstregistrering på klubben.
  • Maximalt antal spelare från någon klubb som får spela utan kostnad under samma dag är FYRA.
  • Maximalt antal ronder som en spelare får utnyttja på respektive anläggning under en sjudagarsperiod är EN.
  • Maximalt antal ronder som en spelare får utnyttja på respektive anläggning under ett kalenderår är FYRA.
  • Samtliga undantag eller ytterligare erbjudanden beslutas av varje klubb.

Vänligen tillåt minst tre arbetsdagar för bekräftelse av er bokningsförfrågan.

Detta utbyte gäller endast för MEDLEM i Vasatorps Golfklubb för gästspel UTAN att erlägga ordinarie greenfee. Vill ni spela ihop med icke-medlem så får de boka in sig i er boll EFTER att ni fått bokningsbekräftelse från aktuell klubb. Det samma gäller ev. spelare som kan spela utan greenfee, de ska inte inkluderas i er ansökan.

Deltagande klubbar för 2017

Esbjerg
Kokkedal
Odense Eventyr
Silkeborg Ry
Skjoldenæsholm NY!

Estland
Estonia

Norge
Bjaavann NY!
Losby NY!
Miklagard
Stavanger
Tyrifjorden  NY!

Bokskogen
Forsgården NY!
Kalmar (Nytt klubbhus byggs, färdigt sommaren 2017, restaurang och omklädningsrum saknas)
Vasatorp

Länk till presentationssida om samtliga deltagande Top Nordic Golfs golfklubbar 2016!

NYHET: Skjoldenæsholm har tillkommit i samarbetet (slutet av april!) och ingår i presentationen ovan.

De övriga nya golfklubbarna kommer presenteras inom kort.

Karta över Top Nordic Golf-klubbarna

Fråga markerad med asterisk är obligatorisk att besvara.