Vasatorps juniorer i 10 i topp

Svenska golfförbundet fortsätter att göra Skandia Tour till en rolig och utmanande tävlingstour där juniorspelare ska hamna på rätt spelnivå, få lagom tufft motstånd och spela på en bana med många andra juniorer.

Man har sagt hej då till Skandia Tour Elit, Riks, Regional och Distrikt och välkomnar nu Skandia Tour Elite, Future och First för det olika nivåerna. Touren spelas över sex omgångar från maj till september. Junior spelar ska vara fyllda 13 år för att delta i tävlingen.

Våra duktiga Vasatorpsjuniorer har under helgen som passerat tävlat på flera olika nivåer när första omgången av Skandia Tour spelades.

Rookietouren gav följande 10 i topp spelare som spelades på Hinton Golf Club: Pojkar Viggo Kendrup och Flickor Rebecca Frobell. Stort grattis till första platsen Rebecca!

First gav följande 10 i topp spelare som spelades på Hinton Golf Club: Pojkar Hugo Ewers och Joar Östberg.

Future gav följande 10 i topp spelare som spelades på Hofgårds GK: Pojkar William Dahlström och Anton Ekvall.

Elite gav följande 10 i topp spelare som spelades på Abbekås GK: Pojkar Christoffer Pålsson och Flickor Ellinor Südow.

Läs gärna mer på www.golf.se/tavling/juniortavlingar/ där kan ni ta del av när man uppmärksammade Christoffer Pålsson första rond på Elit i fredags.

Juniorkommittén