Klubbvärdsdag

Våra Klubbvärdar spenderade dagen tillsammans på Söderåsens Golfklubb.

Klubbvärdsgruppen har utökats inför säsongen för att kunna möta klubbens ökade önskemål att alla får en trevlig upplevelse på Vasatorp.

Tisdagens Klubbvärdsdag spenderades på vår grannklubb Söderåsen och trots en blöt bana fanns det bara glada miner på allas ansikten. Förutom deltagarna på bilden finns ytterligare Klubbvärdar (totalt 19 st.) som varje helg under säsongen välkomnar och pratar med våra medlemmar och gäster, ser till att spelare på våra banor har greenlagare i fickan, startar på utsatt tid samt håller sin plats på banan.

Förutom att fungera som Starter och Ranger delger våra Klubbvärdar klubbens värderingar till alla som besöker oss och hjälper till där det behövs! Vi hoppas att ni också uppskattar deras insats.