Vi söker ny VD/klubbchef

Vasatorps Golfklubb, utanför Helsingborg, tillhör en av de främsta anläggningarna i Sverige och har de senaste tre åren placerat sig högst i rankingen som Sveriges bästa golfbana i World Golf Award. Vi arbetar ständigt för att befästa den platsen och ytterligare förbättra oss. Vår mission -  ”En golfklubb med stor gemenskap för alla som vill utvecklas som golfspelare. Vi erbjuder allt ifrån motion och friskvård till elitspel för framtidens tourspelare.” Klubben har drygt 3700 medlemmar, vi tar emot ca 16 000 greenfeegäster varje säsong och omsätter cirka 43 MSEK. Till anläggningen, förutom golfbanorna, hör också fastigheter, restaurangverksamhet samt konferensservice.  Även shop, driving range och instruktörsverksamhet ligger organiserad inom klubben. Vill du vara med och ta Vasatorps GK till att bli Skandinaviens bästa golfupplevelse?

Om rollen
Som VD /Klubbchef har du helhetsansvar med uppgift att driva och utveckla vår fina verksamhet.
Klubben har sin kärnverksamhet i att tillhandahålla golfbanor i världsklass och att ge medlemmar och gäster en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder en trevlig shop, en utomordentlig restaurang och professionella instruktörer.
I din roll ingår att bygga varumärket Vasatorp Golfklubb genom marknadsföring och intäktsskapande åtgärder som sponsring, företagsaktiviteter och olika externa arrangemang. Att se möjligheter och utveckla nya koncept för att ta tillvara hela anläggningens tillgångar är en viktig del i rollen.
Som ansvarig har du många olika kontaktytor. Internt med våra viktiga kommittéer och medlemmar. Externt möter du gäster och externa samarbetspartners såsom t ex
Helsingborgs kommun, andra kommuner, turistorganisationer, sponsorer samt lokala och regionala företagsnätverk. Du samverkar även med Svenska Golfförbundet och andra golfklubbar.
VD/Klubbchef rapporterar till styrelsen. I det dagliga arbetet arbetar du tillsammans med de chefer som bildar ledningsgruppen, samt med ca 60 kollegor på klubben i högsäsong.
Hos oss får du möjlighet att utveckla en av Sveriges främsta golfanläggningar mot visionen att bli Skandinaviens bästa golfupplevelse.

Om Dig
Du är en erfaren och engagerad ledare som är intresserad av ständig vidareutveckling och förbättring av såväl upplevelse som team. Du brinner för idrott och golf och ser att du med din erfarenhet och kompetens kan bidra till att utveckla Vasatorps Golfklubb.
Du är intresserad av trender och samhällsutveckling, och följer hur de långsiktigt kan påverka golfens framtid.
Rätt person för att axla den här spännande rollen hos oss har dokumenterat goda resultat från att ha drivit och utvecklat idrottsanläggningar på ett affärsmässigt sätt. Erfarenhet av att driva just en golfanläggning är meriterande, men inte ett krav.
Är du öppen, utåtriktad och har lätt för att skapa, utveckla och bibehålla relationer? Har du dessutom förmågan att inspirera och entusiasmera? Då är vi nyfikna på att höra mer om dig och hur du kan hjälpa oss att leverera en upplevelse i världsklass. Välkommen med din ansökan!

Praktiska frågor
Tillträde så fort du har möjlighet.
Har du frågor, kontakta då vår styrelseordförande Ola Heffler på tel. 070-431 48 09.
Din ansökan skickar du snarast, dock senast den 28 januari 2018 till ansokan@vasatorpsgk.se