Golfens Dag – Vinnare av fyra Greenfeebiljetter

Det blev en härlig dag med mycket folk i olika åldrar i rörelse.

Den 20 maj genomfördes Golfens Dag med temat ”Dubbelt upp!” på över 300 golfklubbar i Sverige och självklart även hos oss på Vasatorp. Uppskattningsvis hade vi runt 300 personer som besökte Golfens Dag på Vasatorp. Vårt mål med dagen var att inspirera befintliga medlemmar till mer träning och spel samt att locka nya golfare till klubben.

Under dagen hade vi prova-på aktiviteter för nya golfare både på rangen och Västra 9:an, Golfäventyr för barnen, Clinics med våra elitspelare och tränare. Förutom allt detta grillades det mängder av korv från Per i Viken, barnen fick ansiktsmålningar och hoppade hoppborg! Många kunde också passa på att fynda i shopens REA-tält i det blåsiga vädret. Det blev en härlig dag med mycket folk i olika åldrar i rörelse.

Vi utlyste en liten tävling för er som registrerade mailadresser och har nu lottat ut fyra greenfeebiljetter på valfri bana till en lycklig vinnare! Ronny Franzén kan från och med idag hämta ut sin vinst i receptionen. Grattis!

Fortsatt trevlig golfsäsong önskar Vasatorps GK och välkommen tillbaka, Golfens Dag kommer återvända både 2018 och 2019.

Läs gärna mer här: http://www.vasatorpsgk.se/se/medlem/nyhetsarkiv/golfens-dag

Välkomna tillbaka till Golfens Dag 2018!