Seniorkommittén

Seniorkommittén (damer och herrar) och dess tillhörande golftävlingar är en långvarig tillställning inom Vasatorps Golfklubb. Kommittén kan spåras ända bak till 1979 då dess första ordförande var Harry Hamnäs. Över åren har fem personer varit ordförande och i dagsläget är det Bo Blixt som har förtroendet. Den största kämpen har varit Bengt O. Norling med 19 år i kommittén varav tio år som ordförande.

Våra organiserade tävlingar pågår under hela året och gör endast uppehåll under juli månad. Vi spelar, i serieform, huvudsakligen tisdagar och torsdagar men även söndagar under perioden november - mars.

Söndagsspelet, som startade 1979, är historiskt då det var SK:s första arrangemang. Tisdagar och torsdagar engagerar oftast ca 50 personer och vintersöndagar ca 20, men det finns plats för ytterligare intressenter och vi tycker det är trevligt med nya ansikten. Är Du intresserad av att vara med så vänligen kontakta någon av ansvariga nedanstående personer eller undertecknad, så hjälper vi dig gärna tillrätta.

Varje år i juni arrangerar Seniorkommittén distriktstävlingen Vasatorparen, en tävling som uppskattas stort av både egna klubbmedlemmar och gäster, inte minst för sitt fina prisbord, allt under överinseende av Lennart Larsson.                                                                                                                                                                                                                                                 Bo Blixt, ordförande

Bo Blixt

Berit Linder

Sekreterare