Samarbetspartners och medlemsförmåner

Internationella samarbetsklubbar

Läs allt om Top Nordic Golf-samarbetet här: Länk

Lokala samarbetsklubbar

Under 2017 kommer medlemmar från Bjäre, Mölle, S:t Arild, Söderåsen, Landskrona, Rya och Vasatorp att erhålla 30% greenfeerabatt under vardagar samt på helger efter kl. 15:00 på varandras banor.

Samarbetet gäller ej juli månad. På Vasatorp så omfattar utbytet Classic Course, Allébanan och Västra 9:an.

Radisson Blu Metropol Hotel

För medlemmar i Vasatorps Golfklubb innehåller avtalet följande förmåner på Radisson Blu Metropol Helsingborg.

• 10 % rabatt på mat och dryck (ej alkoholhaltiga) på Nelly’s Restaurant (frukost, lunch och middag).
  • 10 % rabatt på hotellrum

För att erhålla rabatten, vänligen visa upp ditt aktuella medlemskort vid betalningstillfället.

Mer information om Radisson Blu Metropol Hotel hittar du här. https://www.radissonblu.com/sv/hotel-helsingborg

För samtliga bokningar, vänligen kontakta hotellet via telefon 042-623 79 10 eller mail reservations.helsingborg@radissonblu.com

Via95 och Nattkatten

Som medlem på Vasatorps Golfklubb erhåller du 10 % på mat och inträde på Via95 och Nattkatten i Helsingborg.  För att erhålla rabatten, vänligen visa upp ditt medlemskort vid betalningstillfället.

För mer information kring utbud och öppettider vänligen besök:
www.via95.se och www.nattkatten.se

Friskis&Svettis

Börja träna till rabatterat pris som medlem i Vasatorps Golfklubb. Välj mellan halvårskort och årskort.

Att betala Ordinarie pris
Allkort 6 mån 1 890 kr 2 100 kr
Allkort 6 mån (ungdom max 19 år) 1 295 kr 1 550 kr
Allkort 12 mån 3 570 kr 4 200 kr