Hyra golfbil

Vasatorps GK har 15 st golfbilar och 2 elvagnar till uthyrning till gäster och medlemmar. Bokningen görs i receptionen.

Nyheter inför 2016

Det är medlemmens hemmaklubb som utfärdar ett tillstånd att få hyra golfbil till ett rabatterat pris, ansvaret att söka detta ligger på spelaren.
Ett intyg från enbart läkaren ger inte längre rabatt. Kontakta receptionen för att beställa ditt intyg.

Spelare kan hyra golfbil enligt nedan angivna avgifter (18 hål):

Gäst utan intyg från hemmaklubben  400 :-
Gäst med intyg från hemmaklubben 300:-
Medlem utan intyg från hemmaklubben 350:-
Medlem med intyg från hemmaklubben 225:-

Önskar spelare nyttja golfbil i samband med av klubben utlyst tävling skall intyg från hemmaklubben uppvisas.

Bilen bokas enklast i samband med tidsreservation i receptionen eller via e-post/telefon.

Vänligen respektera följande regler:

• Följ alltid anvisningsskyltarna för golfbilar ute på banan
  • Förbjudet att köra i högruffen, på tees och på foregreens
  • Bilarna får inte köras på "klubbhustorget"
  • Lämna bilen där du hämtade den, utanför garaget bakom klubbhuset
  • Nyckeln ska återlämnas i receptionen eller efter stängning i brevlådan utanför receptionen

Observera att egna fordon (typ elmoped eller golfscooter mm) inte är tillåtna på Vasatorps GK.

Hyrvagnar

Spelare kan hyra elvagn och 3-hjulig vagn:

- Elvagn 120:- (18 hål)
- Vagn, 3-hjuling 60:- (dag)