Hyra golfbil

Vasatorps GK har 15 st golfbilar till uthyrning till gäster och medlemmar. Bokningen görs i receptionen eller i samband med bokning via Min Golf.

Det är medlemmens hemmaklubb som utfärdar ett tillstånd att få hyra golfbil till ett rabatterat pris, ansvaret att söka detta ligger på spelaren.
Ett intyg från enbart läkaren ger inte längre rabatt. Kontakta receptionen för att beställa ditt intyg.

Spelare kan hyra golfbil enligt nedan angivna avgifter (18 hål):

Gäst utan intyg från hemmaklubben  400 :-
Gäst med intyg från hemmaklubben 300:-
Medlem utan intyg från hemmaklubben 350:-
Medlem med intyg från hemmaklubben 225:-

2018 erbjuder vi medlemmar att köpa ett årskort på golfbil:

Utan läkarintyg  7 500 :-
Med läkarintyg                                     4 800:-

Golfbilen måste förbokas genom receptionen och det kan hända att alla golfbilar är bokade vissa dagar vilket gör att vi rekommenderar att man i så god tid som möjligt innan ronden gör sin golfbilsbokning. Vasatorp förbehåller sig rätten att förbjuda golfbilar om det är så att banorna kan ta skada, tex pga dåligt väder.

Körkort för personbil (behörighet B) krävs för att få köra golfbil.
Önskar spelare nyttja golfbil i samband med av klubben utlyst tävling skall intyg från hemmaklubben uppvisas.

Bilen bokas enklast i samband med tidsreservation i receptionen eller via Min Golfe-post/telefon.

Vänligen respektera följande regler:

• Följ alltid anvisningsskyltarna för golfbilar ute på banan
  • Förbjudet att köra i högruffen, på tees och på foregreens
  • Bilarna får inte köras på "klubbhustorget"
  • Lämna bilen där du hämtade den, utanför garaget bakom klubbhuset
  • Nyckeln ska återlämnas i receptionen eller efter stängning i brevlådan utanför receptionen

Observera att egna fordon (typ elmoped eller golfscooter mm) endast är tillåtna på Vasatorps GK med ett enskilt tillstånd, utfärdat av Klubbchef.”

Hyrvagnar

Spelare kan hyra elvagn och 3-hjulig vagn:

- Elvagn 120:- (18 hål)
- Vagn, 3-hjuling 60:- (dag)