Våra medlemskap 2017

Vasatorps Golfklubb är den självklara platsen för alla, oavsett ålder, som vill utveckla sig inom golf. Därför erbjuder vi olika medlemskap, så att du ska kunna hitta den form som passar ditt golfbehov bäst. Samtliga medlemskap ger dig rabatt i klubbens golfshop, restaurang och akademi. Som medlem får du dessutom bjuda in upp till 3 gäster till en speciell gästavgift när du spelar med dina gäster.

Juniormedlemskap (upp till 21 år)

Ger dig möjlighet till spel på 4 banor (TC, Classic Course, Allébanan och Västra 9:an).

Alldag (Må-Sö samt helgdagar)   1 500 kr

Medlemskap (22-34 år)

Ger dig möjlighet till spel på 1-4 banor (TC, Classic Course, Allébanan och Västra 9:an). Vänligen öppna nedanstående PDF-fil för prisuppgift utifrån din ålder och spelmöjlighet.

Medlemskap (35 år och uppåt)

Ger dig möjlighet till spel på 1-4 banor (TC, Classic Course, Allébanan och Västra 9:an). Vänligen öppna nedanstående PDF-fil för prisuppgift.

Greenfeemedlemskap

Passar dig som spelar golf ett fåtal gånger per år. Med detta medlemskap betalar du halv ordinarie greenfeeavgift, på valfri bana, när du spelar. Detta medlemskap som inte ger spelrätt innebär att gäster till greenfeemedlem inte får möjlighet att nyttja ev. gästrabatter på Vasatorps golfklubb.

Alldag (Må-Sö samt helg)   2 250 kr

Gulduppgradering

Passar dig som vill få ut det lilla extra av din golfupplevelse. Samtliga medlemskap kan uppgraderas till GULD.

I gulduppgraderingen ingår:

Rangebollar  2000 st
Privatlektioner   2 st á 25 min
Kaffe (bryggkaffe)  Fritt
Guldcupen  VIP-tävling
Värdecheck i shop eller restaurang  500:-
alt. 1 greenfeecheck (valfri bana)
Gulduppgradering   2 000 kr

Har du frågor om medlemskapen?

Kontakta gärna Birgitta Särnborg på 042-450 85 07 eller birgitta@vasatorpsgk.se

Ansök om medlemskap här!

Fyll i dina uppgifter i KONTAKTFORMULÄRET (klicka) så kontaktar vi dig. En bekräftelse på att din ansökan är korrekt ifylld och ivägskickad visas på webplatsen när du tryckt på skicka-knappen.