Våra medlemskap 2018

Vasatorps Golfklubb är den självklara platsen för alla, oavsett ålder, som vill utveckla sig inom golf. Därför erbjuder vi olika medlemskap, så att du ska kunna hitta den form som passar ditt golfbehov bäst. Samtliga medlemskap ger dig rabatt i klubbens golfshop, restaurang och akademi. Som medlem får du dessutom bjuda in upp till 3 gäster till en speciell gästavgift när du spelar med dina gäster.

Junior 0-21 år Allé

Ger dig som inte har en förälder som medlem möjlighet till spel på 2 banor (Allébanan och Västra 9:an).

Alldag (Må-Sö samt helgdagar)   1 000 kr

Junior 0-18 år TC

Ger dig möjlighet till spel på 4 banor (TC, Classic Course, Allébanan och Västra 9:an).

Alldag (Må-Sö samt helgdagar)   1 500 kr

Junior 19-21 år TC

Alldag (Må-Sö samt helgdagar)   2 000 kr

Medlemskap (22-34 år)

Medlemskap 22-34 år Styrelsen har gått igenom hur prisstegen ser ut för målgruppen 22-34 år och dragit slutsatsen att prisdifferensen bör uppdateras. Priset för en 22 åring som innehar ett alldagsmedlemskap på TC motsvarar 2 greenfeerundor på TC. För CC alldagsmedlemskap motsvarar det ca 2,5 rundor. Gör vi en liknande jämförelse för en 30 åring motsvarar det ca 6 rundor på TC och 6,2 rundor på CC.

Styrelsen föreslår inför 2018 att justera prisstegen så att t ex en 22 årings TC alldagsmdlemskap motsvarar ca 3 rundor på TC och för ett CC alldagsmedlemskap motsvarar det ca 2,8 rundor. För en 30 åring motsvarar det nya justerade förslaget 7,6 rundor för TC alldags respektive ca 7,4 rundor för CC alldagsmedlemskap.

För en alldagsmedlem över 35 år utan lån så motsvarar en årsavgift 10,5 rundor på TC och 10,2 rundor på CC.
Kategorin 22-34 kommer att erbjudas att betala per månad via autogiro från 164 kr upp till 700 kr beroende på ålder och bana.

Ger dig möjlighet till spel på 1-4 banor (TC, Classic Course, Allébanan och Västra 9:an). Vänligen öppna nedanstående PDF-fil för prisuppgift utifrån din ålder och spelönskemål.

Medlemskap Senior

Ger dig möjlighet till spel på 1-4 banor (TC, Classic Course, Allébanan och Västra 9:an). Vänligen öppna nedanstående PDF-fil för prisuppgift utifrån ditt spelönskemål.

Västra 9:an - medlemskap via autogirobetalning

Ger dig möjlighet till spel på Västra 9:an för 109 kr/månad.

Fyll i Medlemsansökan först (underskrift krävs) och sedan Autogiroblanketten (signeras med E-legitimation).

Greenfeemedlemskap

Passar dig som spelar golf ett fåtal gånger per år. Med detta medlemskap betalar du halv ordinarie greenfeeavgift, på valfri bana, när du spelar. Detta medlemskap som inte ger spelrätt innebär att gäster till greenfeemedlem inte får möjlighet att nyttja ev. gästrabatter på Vasatorps golfklubb.

Alldag (Må-Sö samt helg)   2 250 kr

Gulduppgradering

Passar dig som vill få ut det lilla extra av din golfupplevelse. Samtliga medlemskap kan uppgraderas till GULD.

I gulduppgraderingen ingår:

Rangebollar  2000 st
Privatlektioner   2 st á 25 min
Kaffe (bryggkaffe)  Fritt i restaurang och kiosk
Guldcupen  VIP-tävling
Värdecheck i shop eller restaurang  500:-
Gulduppgradering   2 000 kr

Har du frågor om medlemskapen?

Kontakta gärna Birgitta Särnborg på 042-450 85 07 eller birgitta@vasatorpsgk.se

Ansök om medlemskap här!

Fyll i dina uppgifter i KONTAKTFORMULÄRET (klicka) så kontaktar vi dig. En bekräftelse på att din ansökan är korrekt ifylld och ivägskickad visas på webplatsen när du tryckt på skicka-knappen.