KONFERENS

Oavsett om mötet heter konferens, kick off eller annat så har vi lokalerna för er!

Vasatorps Golfklubb ligger en kort resa från Helsingborg centrum. Kör du via E6:an är golfklubben bara några hundra meter från avfarten. Hos oss är det enkelt att ställa bilen precis framför klubbhuset och du slipper parkeringsavgifter.

Lokaler fulla av ny teknik
Vi kan erbjuda er ljusa, fräscha lokaler med modern teknik. Våra lokaler rymmer allt från 2-60 personer och runt hörnet finns en uppskattad restaurang och en komplett golfanläggning med allt från promenadstråk till mästerskapsbanor.

Njut av god mat i pauserna
Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag med fullständiga rättigheter och tar ni ut mötet i friska luften finns kiosken att tillgå.

Nyttja Vasatorps bästa sidor, kombinera mötet med golf
Kontakta receptionen angående t ex halvdagskonferens på förmiddagen och spel på någon av våra banor efter lunch. Vi skräddarsyr självklart ett paket, har ni inte spelat golf tidigare kanske ett golfpaket som antingen består av en clinic (golftränaren visar och undervisar) eller en prova-på-aktivitet, pris 1200 kr/timme lockar.

För bokning och förfrågningar

Halvdagskonferens 315 kr/person
Konferenslokal fm (8-12)/em (13-17), frukt & vatten, fika, lunchbuffé.

Heldagskonferens 395 kr/person
Konferenslokal heldag (8-17), frukt & vatten, förmiddagsfika, lunchbuffé och eftermiddagsfika.

Endast hyra av konferenslokal, upp till 60 platser
Konferenslokal heldag 4000 kr/halvdag 2000 kr

Alla priser exkl. moms.
Boka er konferens genom att kontakta vår reception.
Telefon, 042 -23 50 58 eller e-post: info@vasatorpsgk.se

Varmt välkommen till en lyckad konferens i Vasatorps Golfklubbs rogivande miljö!

För kännedom har konferensutrymmet Bruce åter tagits i bruk.