Ta din företagsgolf till en ny nivå!

På Vasatorps Golfklubb erbjuder vi professionella företagsarrangemang där vi tar hand om alla förberedelser och hela er dag så att ni kan fokusera på det viktigaste – Era gäster! Vi har fyra fantastiska banor att välja mellan och vi skräddarsyr ert arrangemang precis efter era önskemål.

Läs mer om vårt populära företagsgolfkoncept genom att klicka här.

Vinnare av Sveriges bästa golfbana 2015 och 2016.

TC placerar sig på en imponerande 19:e plats i Golf Worlds ranking över kontinentala Europas bästa golfbanor!

Banan var spelplatsen för damernas Helsingborg Open på Ladies European Tour 2013-2015.

På Classic Course spelades 2014 JSM Match och är ett intressant komplement till TC.

Fd "Gamla banan" har genomgått en omfattande ombyggnad och renovering och vid invigningen i juli 2013 så bytte den namn till Classic Course.

Allébanan är en fullängds 9-hålsbana som har en topprankning i Sverige utifrån spelares betygsättning. Denna bana passar mycket bra till företagsgolf över 9 hål.

Västra 9:an är banan ni kan göra fantastiska event på med möjlighet att profilera ert företag. Samla personalen för en” prova på runda” över 9 hål eller bjud in till en tidseffektiv företagsgolf.

Bokningsregler

• Vid bokning betalas reservationsavgift 250 kr/per person för alla förväntade deltagare.
    Denna avgift är ej återbetalningsbar.
  • Bekräftat antal deltagare senast 16 dagar innan aktuellt speldatum.
  • Vid tävling betalas upp till full avgift för alla deltagare.

Tveka inte att kontakta vår bokningsansvarige Niklas Axelsson för mer information och priser.

E-mail: niklas.axelsson@vasatorpsgk.se

Vi ger oss inte förrän ni är nöjda –
varmt välkomna till Vasatorps Golfklubb!

Skandinaviens bästa golfupplevelse