Företag & samarbetspartners

Tryck på playknappen för att ta del av vår nya presentationsfilm som Mattias Brännholm på Brama Content & Film har gjort.

Skapa affärer, kontakter och samarbeten på Skandinaviens bästa golfupplevelse!

Vasatorps Golfklubb är en av de bästa golfanläggningarna i Sverige, Skandinavien och Europa. Både TC och nyrenoverade Classic Course tillhör landets bäst rankade 18-hålsbanor och tillsammans med Allébanan och Västra 9:an kan vi erbjuda alla golfspelare förstklassig golf. Driving rangen och de generösa och välvårdade träningsytorna gör träningen extra rolig och lärorik.

Under åren 2012-2015 har vi investerat 25 miljoner i anläggningen och vi har idag ett klubbhus med restaurang och lounge som tillfredsställer den mest kräsne. I shopen säljer vi allt du behöver för att förbättra ditt spel och vara snyggt och funktionellt klädd. Om inte det räcker, så hjälper våra pros dig gärna med att finslipa golfsvingen och ditt närspel.

Vi tror på framtiden, och det tror vi att du också gör. Därför vill vi erbjuda dig riktigt attraktiva lösningar där du kan kombinera din passion för spelet med passionen för affärer. Vi har tagit fram partnerpaket med målsättningen att du ska få tillbaka dina investeringar i golfen, med råge! Vår grundläggande tanke är att flexibla arrangemang, i mindre skala, ger både dig och oss större möjlighet till ett hundraprocentigt engagemang för dina kunder.

Sedan 2012 har vi investerat 25 miljoner i anläggningen

I vår moderna konferensavdelning erbjuder vi olika upplägg för möten och samankomster för både små och stora grupper.

Er företagsgolf genomför ni på en anläggning med stor erfarenhet av golfevents. Om ni inte har en klar bild av hur ert event ska genomföras så assisterar vi er gärna med konsultation och senare genomförandet.

Känns det här intressant? Du kanske redan idag har ett partnerpaket eller är kund, eller så får du möjligheten till det nu. Bästa bilden får du om jag får tillfälle att presentera detta mer personligt. Välkomna att kontakta mig så bokar vi en tid för en presentation.

Med vänlig hälsning,

Peter Larsson