Digitalt Scorekort

Varje gång du checkar in på golfklubben (via terminal eller reception) för en rond på TC eller Classic Course så får du automatiskt ett nytt digitalt scorekort. Ladda ner gratisapplikationen från AppStore till IOS eller från Google Play till Android nedan.

Varje scorekort innehåller aktuell bana, starttid, medspelare, handicap, erhållna slag, greenfeekvitto och personligt erbjudande/information. Eftersom all information på scorekortet kommer direkt från klubbens system är det alltid uppdaterat och korrekt!

On Tag - app för iPhone

Gör så här: Ladda ner appen ”OnTag Scorekort” på App Store. Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är samma som du har för Min Golf). Boka starttid som vanligt. När du ”checkar in” i receptionen skickas ett digitalt scorekort till din iPhone.

IPhoneappen har följande extrafunktioner:

Avståndsmarkering - GPS
Med en enkel knapptryckning får du exakt avstånd till greenens framkant, bakkant och centrum på alla hål.

Dela scorekort
Dela ditt scorekort via E-mail, Twitter och Facebook och gör det enkelt för dina vänner att följa din score live, hål för hål, eller dela ditt scorekort med dina medspelare när rundan är färdigspelad.

On Tag - app för Android

Gör så här: Ladda ner appen ”On Tag Scorekort” på Google Play. Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är samma som du har för Min Golf). Boka starttid som vanligt. När du ”checkar in” i receptionen skickas ett digitalt scorekort till din Androidtelefon.