Update 19 oktober - Vasatorps Golfklubb
Öppet Hus GolfFitness Filborna Arena 29 oktober kl. 14.00 – 18.00

Filborna Arena har i samarbete med Vasatorps GK startat ett GolfFitness koncept som innebär fantastiska träningsmöjligheter för alla golfare under hela året.

Ett medlemskap innebär att du får en grundlig screening av vår personal som mäter rörlighet, stabilitet, balans och styrka. Resultatet analyseras av Vasatorps pro Andreas Waldh och ligger sedan till grund för det individuella träningsprogram som skapas för dig. Det innebär att du kan använda hösten och vintern till att förbereda dig för nästa säsong på ett optimalt sätt. Vem vill inte vara uthållig, stark och smidig när det är dags att pegga upp för 2018 års säsong?

I vårt koncept ingår tillgång till hela anläggningens träningsutbud med 180 gruppträningspass varje vecka, stadens största gym och 4 simbassänger. Förutom detta har vi 3 fyspass per vecka enbart för våra golfare, två Trackman-studios och fantastiska möjligheter för puttningsträning.

Kom till oss söndagen den 29:e oktober kl. 14.00 – 18.00 ÖPPET HUS

• Guidad tur i hela vår träningsanläggning
  • Låt PGA pron Andreas Waldh göra en snabbanalys av din sving – ta med din järn 7
  • Utmana Tourspelaren Johanna Björk i vår puttningstävling