Update 27 mars - Vasatorps Golfklubb
2017-03-27

På fredag öppnar vi TC och Classic Course
Nya öppettider i shop, reception och restaurang
Grand opening i shopen
Årets tävlingsprogram är klart
Specialerbjudande inför säsongsstart
Vårårsmöte på onsdag

Bäste medlem,

Hoppas allt är bra i det underbara vårvädret!

Äntligen är golfsäsongen här och på fredag, den 31/3, öppnar vi TC och Classic Course för året med ordinarie greener och utan slagmatta. Jag vet att ni är många som väntat på denna dag men vi är väldigt glada att den milda vintern har gjort det möjligt att hålla Allébanan och Västra 9:an öppet och erbjuda ordinarie greener så mycket som vi har kunnat.

Både TC och Classic Course har övervintrat bra och ser riktigt fina ut inför premiären. Det har gjorts en del förbättringsarbeten på banorna under vintern och under vårårsmötet på onsdag så kommer Pontus och Andreas att berätta lite mer ingående om dessa arbeten.

TC
Dungen mellan hål 12 och 15 är borta och har ersatts av kullar.
På hål 14 är den vänstra dammen utgrävd och vi har även tagit bort de träd som skymde dammen.
Allmän rensning och röjning i skogar och dungar.

Classic Course
För att öka speltempot på banan och göra det enklare att klippa så har flera diken lagts igen, bla diket mellan hål 2 och 3 samt på hål 11.
Även på Classic Course har vi rensat och röjt i skogar och dungar.

Allébanan
På hål 7 har första bunkern lagts igen.

Västra 9:an
Här har vi inte gjort några stora arbeten men även här har skogar och dungar rensats och snyggats upp.

Övningsområden
På övningsområdet vid Västra 9:an håller vi på med en ny bunker som snart kommer att vara klar att använda.

Nya öppettider
I samband med att vi på fredag öppnar de båda 18-hålsbanorna så öppnar vi även shop, reception och restaurang under helgerna. Våra nya öppettider from fredag är 07.30-16.00 alla dagar i veckan. Öppettiderna förändras och blir längre i takt med att starttidsintervallerna förlängs. Vänligen håll dig uppdaterad via hemsidan för aktuella öppettider.

Grand opening i shopen den 1-2 april
Under lördag och söndag så kommer vi att köra Grand opening i shopen mellan 07.30-16.00 med massor av prisvärda kampanjer på årets heta nyheter. Bland annat kommer vi att köra "Ta 3 och betala för 2" på Pumas hela vår- och sommarkollektion. Ta tillfället i akt att ekipera dig med det senaste inför säsongsstarten! Följ gärna vasatorps_golfshop på Instagram så missar du inte våra fina specialerbjudanden.

Årets tävlingsprogram är klart
Till vår stora glädje kan vi inför 2017 presentera sex nya sponsorer till våra tävlingar. Årets tävlingsprogram innehåller en bra variation av olika tävlingsformer och en del av dem med tillhörande sociala evenemang som extra krydda. På hemsidan under tävling finner du årets tävlingsprogram.

Från och med säsongen 2017 kommer klubben inte längre att ta emot kontanter som betalning av tävlingsavgifter utan all anmälan och betalning sker via Min Golf. För er som inte vill betala via nätet går det utmärkt att besöka receptionen så hjälper vi er gärna med er anmälan och betalning. Varmt välkomna till en ny härlig tävlingssäsong på Vasatorps Golfklubb.

Påminnelse - Specialerbjudande inför säsongsstart
I förra medlemsbrevet så skickade jag över lite specialerbjudande till dig som medlem inför säsongsstart. Ett par av dessa erbjudanden har deadline på fredag så missa inte dessa. Bland annat erbjuder vi marknadsföringsbelöning och möjlighet att köpa greenfeebiljetter till halva priset. Det är inte heller för sent att teckna ett Guldmedlemskap till ditt ordinarie medlemskap. Läs mer i bifogad fil: ”Medlemserbjudande inför säsongsstart 2017”.

Vårårsmöte på onsdag den 29/3
Avslutningsvis vill jag påminna om att det är vårårsmöte på onsdag, den 29 mars, klockan 19.00 i restaurangen. Årsmöteshandlingarna ligger på hemsidan under ”skyddade medlemssidor”, du loggar in med ditt golf-id och samma lösenord som du använder för Min Golf. Hoppas att du har möjlighet att vara med!

Ha en fortsatt bra vecka så hoppas jag att vi ses ute på klubben inom kort,

Peter Larsson
VD / Klubbchef